Overlijden en belasting …

Een overlijden van een naaste is een trieste periode in ons leven waarmee we allen te maken krijgen. Ondanks verdriet moeten er heel veel dingen geregeld worden.

Waar u helmaal niet op zit te wachten is de bekende blauwe envelop van de Belastingdienst. U krijgt te maken met Inkomstenbelasting maar mogelijk ook met Erfbelasting.
Het hemd wordt van uw lijf gevraagd en de tarieven van erfbelasting lopen op van 10 naar 40%. Het is dus noodzaak dat het invullen van de formulieren zorgvuldig en deskundig gebeurt.

Geen gemakkelijk karwei omdat testamenten meestal niet in de meest eenvoudige taal zijn opgesteld en een onjuiste invulling van de formulieren u onnodig veel geld kost.

Indien u de aangifte erfbelasting zelf invult, doet u zich te kort. U betaalt dan teveel erfbelasting. Op het gebied van erfbelasting is de afgelopen jaren veel veranderd. Heel begrijpelijk dat u niet op de hoogte bent van deze wijzigingen. Janssen Belastingadvies is gespecialiseerd in aangiften erfbelasting en houdt deze kennis up-to-date. Hier plukt u de voordelen van!

Bel ons voor een afspraak (040) 263 11 27 en wij wikkelen in overleg met u de belastingzaken deskundig en snel af.

Of maak een afspraak via onze website :

http://www.janssenbelastingadvies.nl/afspraak-maken/